4 ICES-opleidingen vanaf nu aan te vragen als webinar

  • Pexels-judit-peter-1766604
  • Ouders
  • Seksueel grensoverschrijdend gedrag
  • Fysiek en psychisch geweld

Zoals zoveel organisaties binnen én buiten de sport, heeft ook ICES versneld werk gemaakt van een digitaal opleidingsaanbod. Na enkele try-outs en de nodige aanpassingen, zijn 4 van onze vaste opleidingen vanaf nu als webinar beschikbaar op aanvraag. Bij elk van de webinar-opleidingen zoeken we maximaal de interactie met de deelnemers op:

Inhoud: inschatten van en reageren op seksueel grensoverschrijdend gedrag in de sport aan de hand van het Vlaggensysteem Sport

Doelgroep: trainers, sportclubbestuurders, en andere volwassen vrijwilligers in een sportclub

Duur: 2u

Inhoud: info en tools om jouw rol als aanspreekpersoon als club-API (laagdrempelig aanspreekpunt, goede eerste opvang en vlotte doorverwijzing) aan te vatten en te versterken.

Doelgroep: toekomstige aanspreekpersonen integriteit in sportclubs (voorwaarde: deelnemers moeten eerst de opleiding Sport Met Grenzen gevolgd hebben)

Duur: 3u

Inhoud: een clubbeleid omtrent grensoverschrijdend gedrag opzetten in de sportclub aan de hand van de Toolkit GG

Doelgroep: clubbestuurders

Duur: 1,5u

Inhoud: omgaan met het gedrag van sportouders in de club en naast de zijlijn

Doelgroep: trainers, clubbestuurders, en andere vrijwilligers in de sportclub

Duur: 1,5u

Vragen of interesse om één of meerdere van deze webinars te organiseren voor jouw sportclubs? Mail ons via vorming@ethischsporten.be of neem contact op met Dynamo Project via https://www.dynamoproject.be/aanvraag-bijscholing-dynamo-project

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?