Marybel versterkt ons team

  • Marybel

Marybel Vanbutsele is sinds 26 maart onze nieuwe medewerker Integriteit. Ze maakte de overstap vanuit Child Focus. Bij ons zal ze specifiek werken rond seksueel grensoverschrijdend gedrag in de sport, en onder andere nauw samenwerken met de in maart aangestelde aanspreekpersonen integriteit (API) bij de federaties. Ze heeft de ervaring en het enthousiasme om fantatisch werk te leveren bij het Centrum Ethiek in de Sport, dus stellen we haar hier graag aan u voor.


Marybel: “Ik zal de sportsector ondersteunen bij de uitbouw van een integriteitsbeleid. Maar het is ook mijn taak om federaties en clubs te ondersteunen bij mogelijke gevallen van grensoverschrijdend gedrag. Als jullie een tweede mening nodig hebben, samen willen nadenken of gewoon eens willen ventileren, neem gerust contact met me op.”

“Ik zie deze nieuwe job als een uitgelezen kans om mijn opleiding in de criminologische wetenschappen, mijn huidige opleiding bemiddeling en mijn ervaring bij Child Focus aan te wenden. Als discreet en empathisch persoon ben ik steeds bereid om samen na te denken, situaties te analyseren en advies op maat te geven. De afgelopen drie jaar was ik bij Child Focus ‘casemanager verdwijningen, seksuele uitbuiting en online veiligheid’. Ik bood emotionele en praktische ondersteuning op crisismomenten. Gaande van psycho-educatie, sensibilisering, pedagogisch advies tot juridische ondersteuning. Ik zet deze kennis en ervaring graag in om de nieuwe uitdaging bij het Centrum Ethiek in de Sport aan te gaan.”

Contact:
marybel@ethischsporten.be
09 218 91 24

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?