Nieuwe case-ondersteuner schiet uit de startblokken

  • Ices-6
  • Seksueel grensoverschrijdend gedrag

Een aantal weken geleden liet onze case-ondersteuner Marybel Vanbutsele ons weten dat ze binnenkort zou starten met een nieuwe uitdaging. Ze start begin juni op haar nieuwe job.

Dit was voor het Centrum Ethiek in de Sport uiteraard geen fijn nieuws, aangezien we heel tevreden waren over haar werk. Marybel heeft 2 jaar lang met heel veel engagement, passie voor het werk en gedrevenheid de sportsector ondersteund in cases integriteit. Ze organiseerde terugkomdagen voor API’s, bracht API’s samen op intervisiemomenten en zette grote stappen in het samenwerken met organisaties die rond hetzelfde thema werken.

Het spreekt voor zich dat we onmiddellijk hebben nagedacht over haar opvolging. Simon De Vriendt, sinds 2016 beleidsmedewerker bij het Centrum Ethiek in de Sport, zal vanaf heden de case-ondersteuning voor zijn rekening nemen. Simon heeft de voorbije jaren heel wat kennis opgebouwd binnen verschillende ethische thema’s en meer specifiek ook (seksueel) grensoverschrijdend gedrag. Hij heeft een sterke interesse opgebouwd in case-ondersteuning, en heeft het afgelopen jaar tijdens periodes van afwezigheid van Marybel de case-ondersteuning op zich genomen. We zijn er dan ook sterk van overtuigd dat Simon de sportsector goed zal ondersteunen in de toekomst. Je kan vanaf vandaag bij hem terecht met al je vragen omtrent advies bij cases integriteit.

Simon kan je bereiken via simon@ethischsporten.be of via de case-telefoon: 0468/02.67.85.

We wensen zowel Marybel als Simon heel veel succes toe in hun nieuwe uitdagingen!

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?