Ouders

Ouders - Organisaties

België

Hoger Instituut voor Gezinswetenschappen

Vanuit een vertrouwen in de kracht van mensen roept het Hoger Instituut voor Gezinswetenschappen op deze duurzaamheid na te streven en ijvert het voor een goede ondersteuning en hulpverlening aan partners, ouders en kinderen.

http://www.hig.be/nl

Vlaamse Vereniging voor Sportpsychologie

Door de sterktes van de verschillende sportpsychologen samen te brengen, wil de Vlaamse Vereniging voor Sportpsychologie komen tot een meerwaarde in ieders werking.

http://www.vvsp.be/

Buitenland

Groot&klein

Bij Groot&klein kun je terecht voor alles over opvoeden. Een deel van de site is gewijd aan de bijdrage van ouders aan sportiviteit en respect langs de lijn.

http://grootenklein.nl/

Educated Sports Parent

Educated Sports Parent wil ouders, coaches en iedereen die betrokken is bij jeugdsport van voldoende informatie voorzien zodat de sportprogramma’s de noden en de ontwikkeling dienen van de sportende jeugd.

http://educatedsportsparent.com/

Positive Sport Parent

Positive Sport Parent wil ouders aanmoedigen en inspireren om het volledige potentieel van kinderen aan te spreken door positieve sportervaringen.

http://positivesportparent.com/

MomsTeam.com

MomsTeam.com wil alle betrokken uit de jeugdsport voorzien van educatieve en praktische info, goede praktijken en instrumenten om alle kinderen tijdens het sporten een veilige haven te garanderen.

http://www.momsteam.com/

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?