Opleiding federatie-API (2 dagen)

Wanneer: 12/10/2021

Locatie:
Huis van de Sport
Zuiderlaan 13
9000 Gent

Docent:

Organisatie: ICES

Prijs: Gratis voor erkende Vlaamse sportfederaties.

Om grensoverschrijdend gedrag in de sport een halt te roepen organiseert ICES in samenspraak met Sport Vlaanderen opleidingsdagen voor Aanspreekpersonen Integriteit. In het najaar van 2021 gaat de tweedaagse opleiding door op dinsdag 12 en 19 oktober in Gent, Huis van de Sport (9u-16u30).

In de opleiding komen volgende aspecten aan bod: het profiel en de rol van de federatie-API, een model van handelingsprotocol om juiste stappen te zetten bij cases, het grenswijssysteem als methodiek om grensoverschrijdend gedrag goed in te schatten en communicatievaardigheden. In eerste instantie zijn de opleidingsdagen bedoeld voor API’s van federaties. Andere geïnteresseerden zijn ook welkom. Indien je niet verbonden bent aan een erkende Vlaamse sportfederatie, gelieve te mailen naar info@ethischsporten.be. Stel jezelf kort even voor en leg uit waarom je wil deelnemen.

Voor werknemers van gemeentelijke sportdiensten is er een tweedaagse opleiding op maat in november. Voor clubmedewerkers is er een kortere opleiding. Bekijk het opleidingsaanbod op www.ethischsporten.be.

Inschrijven kan via deze link.

Als je de twee dagen volledig hebt gevolgd, krijg je na afloop een certificaat van de opleiding.

Prijs

Gratis voor erkende Vlaamse sportfederaties.

Indien je geen erkende Vlaamse Sportfederatie bent, neem contact op met vorming@ethischsporten.be voor meer info over de prijs.

Programma

DAG 1

DAG 2

Er wordt doorheen de opleiding koffie & water voorzien. ‘s Middags bieden we een broodjeslunch aan.

 Locatie & Data

Vragen?

Mail naar info@ethischsporten.be

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?